browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pizza au magret de Canard

Posté par Véronique le 27 mai 2009

Voici une autre idée de garniture pour accompagner ma pate à pizza.

img_5343

La réalisation est des plus simples:

Une fois la pâte à pizza levée, l’étaler et la recouvrir de sauce tomate, de fines tranches de magret de canard crues et de tranches de comté.
Enfourner 20 min dans un four préchauffé à 180°C et régalez-vous!

N’hésitez au préalable à dégraisser votre magret, la pizza n’en sera que plus digeste….

One Response to Pizza au magret de Canard

  1. Code of your destiny

    I’m extremely inspired with your writing abilities as well as with the layout for your weblog. Is that this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is uncommon to look a nice blog like this one nowadays!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>